– En hyggelig blogg –

Øyeblikk av mobil velvære
Publisert:
28/3/18

Vi hilser 2 nye stamper velkommen i Hyggeutleie familien!

Å få godkjent to tilhengere med montert badestamp hos statens vegvesen er ikke et problem, bare en stor utfordring..!

I lyset av økt etterspørsel fra kunder og et ønske om å ta Hygge utleie til nye høyder har vi nå tatt inn 2 nye rykende ferske mobile badestamper. Siste ledd for å få disse i aktiv drift var å få de godkjent hos Statens vegvesen, en operasjon som krever stor tålmodighet. Av tidligere erfaring lønner det seg å ta med en stor matpakke, full kaffetermos og bøttevis med dokumentasjon.

Vi tapte første omgang i kontrollhallen med et avslag om godkjenning men vi godtok ikke det. Etter 3 timer gjennomgang av dokumenter, direktiv, og en god porsjon ærlig paneldebatt gikk Hyggeutleie seirende fra kampen med 2 nummer skilt som egentlig burde henge hjemme på veggen som et trofé! 

Hygge Utleie - Ny badestamp - tilhengerkalkulator

Hva betyr det for deg?

Da disse tilhengerne har en tillatt totalvekt på 750kg trenger du sannsynligvis ikke BE lappen for å trekke disse, ta et raskt søk på Statens vegvesens tilhengerkalkulator. Reg nr på tilhengerne er: CA 2435 og CA 2436

I tillegg kan du nå ha årets hagefest da Hyggeutleie teknisk sett med fire mobile badestamper og en mobil badstue kan tilby en hyggelig opplevelse for 42 personer samtidig.

Det er bare å begynne å planlegge folkens!  ;) 

Rykende fersk- lei badestamp - lei badstue- fest

Hygge- bading- mobil- velvære

statens vegvesen- nummer skilt- BE lappen
TILBAKE
Lyst å lese om fler hyggelige opplevelser?
Personvern