– En hyggelig blogg –

Øyeblikk av mobil velvære
Publisert:
18/11/18

Fotoshoot med høy trivselsfaktor!

Det sies at forandring fryder!

Og etter tips om en flink fotograf ved navn Fotograf Anne K. Harkestad var det ingen tvil! En høstfotografering med nye fine bilder var det vi skulle!

Location ble lagt til Åsand i Hurdal der magien skulle eie rom!

Annes erfaring og evne til å fange øyeblikket gjennom kameralinsa bidro til å få mest mulig ut av dagen!

I tillegg var vi heldig å ha med grafisk designer Lone Varne som er hjernen bak hjemmesiden vår. Hun bidro med gode innspill til både deltakerne og Anne!

Å skape en hyggelig setting er noe vi ydmykt tror vi har greie på.. Å ha Renate i firmaet med store praktiske og estetiske evner er noe vi ikke kunne vært foruten. Sammen håpet vi å skape en setting for deltakerne som skulle oppleves som naturlig og ekte. Helt enkelt gi de et øyeblikk av nytelse!

Deltagerne våre må til tider ha glemt at det løp rundt en fotograf og knipset bilder for stemningen var merkbart trivelig og ekte.! Latterkulene lå til tider som et ekko over Hurdalsjøen med god drahjelp fra Ole Ottesen som burde vært invitert til ethvert talkshow på TV!

Vi gir dere her en liten smakebit av dagen og håper det bidrar til inspirasjon når du skal planlegge neste overraskelse for kjæresten, festen med kameratgjengen, eller bare ha det hyggelig med familien din! ENJOY

(Dette bilde er tatt av Grafisk designer Lone Varne
TILBAKE
Lyst å lese om fler hyggelige opplevelser?
Personvern