– En hyggelig blogg –

Øyeblikk av mobil velvære
Publisert:
4/3/19

Best temperatur i vedfyrt badestamp

Endelig har du satt av litt tid til et deilig og avslappende bad, hvor skuldrene senkes og du kan nyte et øyeblikk av ro. Forberedelsene med fyring i ovn er gjort, og nå venter du kun på riktig badetemperatur. Men hva er egentlig det?

Enten du har en egen vedfyrt badestamp hjemme, eller du skal leie badestamp hos oss, kan det være greit å huske på at det er vanskeligere å senke temperaturen om det er for varmt, enn det er å fyre ekstra dersom det er litt kaldt. Vi anbefaler at du begynner på en temperatur rundt +38°C/+39°C, som er passende for de fleste, også større barn. Her er det lurt å ha en temperaturmåler, for å ha full kontroll på varmen. Noen liker å ha det varmere og kunne døse litt i badestampen og trives i en temperatur rundt +40°C/+41°C, men noe særlig over det vil nok være for varmt for de fleste.

Vårt tips er: begynn forsiktig, og kjenn deg fram! Du kan alltids fyre litt ekstra underveis for varmere temperatur. Og husk på temperaturmåler som tåler vann, så kan du følge med underveis når du fyrer. Ved leie av badestamp hos oss, følger selvsagt dette med med.

Når riktig temperatur er oppnådd, er det bare å løfte lokket av stampen, og nyte et deilig og velfortjent bad.
Lykke til, og vi håper du får en hyggelig stund!

Hygge Utleie leier ut mobile badestamper og sauna på henger i Oslo og Akershus.
Her kan du lese mer om våre vedfyrte badestamper og sauna, våre priser og booke en opplevelse utenom det vanlige.

TILBAKE
Lyst å lese om fler hyggelige opplevelser?
Personvern