– En hyggelig blogg –

Øyeblikk av mobil velvære
Publisert:
26/11/18

LSK vant overbevisende i siste serierunde!

GUTS, VILJE, RÅSKAP. Ord som kanskje ikke alle vil forbinde med LSK og dems prestasjoner denne sesongen..

Men på lørdagens kamp som var spekket av forventninger fra fans med hjertet dypt i det gul-sorte laget tok LSK tilbake slagordene med fantastisk spill og 2-0 over Kristiansund! Plassen var reddet! 

På besøk i stampen denne gangen hadde vi Svendsen eksos Lørenskog som hadde tatt en pause fra jobben med custum made eksosanlegg, oljeskift og dekkbytte.

-5 kuldegrader lå over Åråsen stadion denne kampdagen og ga en glatt baneunderlag for spillerne. Betydelig trivligere omstendigheter var det i stampen som med sine +39 grader og rykende varm damp skapte god atmosfære. Slik det hørtes ut var det ikke siste gangen vi fikk se Svendsen eksos i stamp under kamp! Begeistringen over konseptet var stort! 

Daniel Slartmann eier og daglig leder for Svendsen Eksos Lørenskog ser ut over banen og LSKs keeper Marco Maric som holdt nullen i denne forrykende kampen!

Aldri før i denne sesongen har vel et sluttsignal vært så kjærkomment. Spillere, støtteapparatet og kanarifansen følte seg nok fort et par kilo lettere da nedrykks steinen de har gått og bært på plutselig ble byttet ut mot jubelscener og sporadiske klemmer til folk rundt seg.

-5 grader er ingen hindring for å feire i bar overkropp! Kanarifansen skal ha stor ære for den gode stemningen på stadion!

Helt til sist ble som vanlig banemesteren Terje som parkerte traktoren sin for godt denne sesongen, og Hyggeutleies trofaste medarbeider Werner Arntsen for å rydde opp etter den beste festen Åråsen har opplevd i 2018! Gleder oss til en ny sesong i 2019 med opp og nedturer, stamp og kamp!

TILBAKE
Lyst å lese om fler hyggelige opplevelser?
Personvern