– En hyggelig blogg –

Øyeblikk av mobil velvære
Publisert:
11/1/20

Badestampen rykket ned på Åråsen stadion.

Da var det unike badestamp eventyret på Åråsen stadion over og stampen skulle ned. Det som startet som en vill idé ble til 2 år med kamp og stamp!

Ledelsen i LSK med Robert Lauritzen i spissen viste at det har guts til å tenke nytt, og det unike samarbeidet var et faktum.

En platting ble laget i tribunen og stampen ble heiset inn med kran. Utsikten over fotballbanen ble stadions beste og fotballnorge hadde fått sin aller første badestamp.

Mange barn og voksne fikk nå gjennom stampen en inngangsbillett og anledningen til å besøke Åråsen stadion for første gang i livet sitt!

Eurosport fikk noe nytt å rette kamera mot, noe vi i Hyggeutleie selvsagt satte stor pris på! Mange morsomme TV øyeblikk ble skapt og mange badegjester har fått mulighet til å skinne i rampelyset i badetøy og lue!

Alle eventyr har en slutt. Som oftest lykkelige. 2019 ble en tung sesong med nedrykk til Obos for Lilletsrøm laget. For LSK sin del fortsetter eventyret mot en lykkelig slutt, og reisen tilbake til høyeste divisjon har allerede begynt! For oss i Hyggeutleie fortsetter eventyret på annet vis, hva som ligger foran får tiden vise! 

Min trofaste medhjelper Werner Arntsen (han til høyre) og jeg vil takke LSK og alle badegjestene for disse fantastiske årene på Åråsen stadion! Det har vært flott å bli kjent med alt fra publikum, vaktmestere til administrasjonen. Vi håper tiden i Obos blir en kort visit og at vi i 2021 igjen får se LSK i Eliteserien der de hører hjemme!

TILBAKE
Lyst å lese om fler hyggelige opplevelser?
Personvern